© 2017 By Gila Adler All Rights reserved

העבר לכל מי שיקר לך בחיים, הסכנה בחימום פלסטיק במיקרו – גל

חימום בכלי פלסטיק במיקרוגל גורם לפירוק פחמן רעיל בשם דיוקסין DIOXIN

 

הידוע כמסרטן ובמיוחד כגורם לסרטן השד ולסרטן הפרוסטטה . הדיוקסין נחקר בקשר לדלקות רירית הרחם ועקרות בגברים. חימום מזון במיכלי פלסטיק בחום גבוה גורם לשחרור הדיוקסין מהפלסטיק אל המזון ומשם דרכו קצרה לתאי הגוף שלנו. הדיוקסין מתלכד עם רצפטור על התא המפעיל גנים המייצרים סרטן. המצב מחמיר כאשר יש שילוב של חום גבוה ופלסטיק ומזון המכיל שומן, הדרך של הדיוקסין קלה ומהירה להיספג בגוף.

 

במקום השימוש בפלסטיק נמליץ על-

שימוש בצלחות ובכלי זכוכית

פיירקס – זכוכית עמידה לחום

כלי חרס וחרסינה

כלי קורנינג – סיבים עמידים

כיסוי המזון בנייר עטיפה או זכוכית ולא ניילון נצמד

כל מזון קפוא נעביר לכלי זכוכית לפני החימום,ולא נחמם בכלי קלקר (פוליאתילן מוקצף ) מאותה סיבה.

 

ישנם מזונות שנחקרו בעניין היכולת שלהם להגן מפני הדיוקסין,ביכולת לקשור את החומר ולהפרישו החוצה כמו כלורופיל, אצת ים כלורלה Chlorela, אצת ים Wakama או פשוט תה ירוק ותבלין הכורכום.

 

שימוש חכם במיקרו משלב התרחקות ממנו לפחות 3 מטר בזמן שהוא פועל וההמלצות הללו.

 

תהיו לי בריאים וחזקים !!!!

גילה

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

פוסטים נבחרים

לטפל בקנדידה בעזרת הדיאטה

March 30, 2017

1/10
Please reload

פוסטים אחרונים
Please reload

ארכיב
Please reload

עקבו אחרי
  • Facebook Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White LinkedIn Icon